İnsan / Human Planet 1-8 (2011) 1080p BRRip x264 Dual DTS

İnsan Orjinal Adı: Human Planet
Yapım: 2011 / İngiltere
Tür: Belgesel
Dil: Türkçe ve İngilizce (Dual Language: English & Turkish)
Yönetmenler: Nicolas Brown, Mark Flowers, Tom Hugh-Jones, Tuppence Stone
Seslendiren: Tuncel Kurtiz (English Narrator: John Hurt)

Kaynak: Blu-ray
Format: H264 (*.mkv)
Çözünürlük: 1080p
Rip Grubu: TURG
Yükleyen: anonymouss / CanBayrak
Not: Tüm bölümlerde Türkçe, İngilizce ses dosyaları ve alt yazıları mevcut. Part lar tamamen uyumludur, farklı sunuculardan karışık indirebilirsiniz.
Toplam Boyut: 50.75 GB (8x17, Part Boyutu: 400 MB)

İndir: FileServe / FileJungle / WUpload / FileSonic



      "İnsanoğlu ile doğa arasındaki muhteşem, karmaşık, derin ve bazen meydan okuyan ilişkinin epik, nefes kesici bir kutlaması niteliğinde. İnsanlar en ileri canlılardır – dünya üzerindeki en başarılı türdür. Donmuş arktikten nemli yağmur ormanlarına, küçücük adalardan uçsuz bucaksız okyanuslara ve kavrulmuş çöllere kadar insanoğlu hayal edilebilecek en sert ortamlara adapte olmak ve hayatta kalmak için çarpıcı yollar bulmuştur. Büyük cesaretimizi ve becerimizi kullanarak bunu gerçekleştirdik; bu vahşi yerleri paylaşan diğer canlılarla birlikte yaşamayı ve onlardan yararlanmayı öğrendik.
      “İnsan” birçoğu daha önce televizyonda anlatılmayan ilham verici sekiz öyküyü ödüllü besteci Nithin Sawhney’in dünya çapında bilinen film müziği ile bezemiş. Her bir bölüm belli bir habitat üzerinde odaklanırken, insanların aşırı derecede olumsuz şartlarda çarpıcı çözümleri nasıl bulduklarını ortaya çıkarıyor. Son olarak birçoğumuzun yaşadığı ve insan ile doğa arasındaki bağın neden her şeyden daha hayati olduğunu keşfettiğimiz vahşi şehir ormanına ziyaret ediyoruz. "





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder